Materialer

Neopixels

Neopixels er en polystyren perle tilsat grafit så den isolere 20% bedre end tilsvarende produkter,  produktet er udviklet og patenteret af BASF, og er fremtidens løsning på isolering af hulmur.

Neopixels er en ny og forbedret form for isolering til hulmur. Neopixels indblæses ved hjælp af højt lufttryk, lim sprayes på perlerne.

Indblæsningen foregår gennem små huller med en diameter på helt ned til 14 mm, hvilket betyder minimal skade på dit hus. Med Neopixels kan du ikke blot opnå gode besparelser, men også få en CO2 neutral hulmursisolering. Neopixels fungerer super til hulmursisolering og krybekælderisolering.
Produktet har den store fordel at det ikke kan optage fugt, eller transportere det til indvendig side af boligen, med risici for skimmelsvamp.

Produktcertifikat

Egenskaber

 • Isoleringsevne

  Har en fremragende isoleringsværdi på .033 W/m.K.

 • Flammenhæmmende

  Brand- og flammehæmmende (brandklasse E)

 • Co2 besparende

  CO2 neutralt efter 2-3 måneder

WarmFiber Papirisolering

Isodan WarmFiber er bæredygtig og miljøvenlig papirisolering med optimale isoleringsegenskaber.

WarmFiber er ideelt til isolering på lofter, etageadskillelser,  skunke og i tagkonstruktioner. Indblæsning af WarmFiber papiruld giver en ensartet isolering, som effektivt lukker af for huller og åbninger, så man undgår kuldebroer eller utætheder i ejendommen. WarmFiber har samtidig lyddæmpende egenskaber som følge af densiteten i papirisoleringen. ISODAN WarmFiber er et organisk cellulosemateriale, der optager og afgiver fugtighed i lighed med almindeligt træ. Materialets fugtregulerende egenskaber er en fordel for hele bygningskonstruktionen og giver samtidig et stabilt og behageligt indeklima.

Produktcertifikat

100% deklareret produktkontrol svarende til DIN EN ISO 9000/14000, DIN EN 15251 og REACH 1907/2006.

Egenskaber

 • Varmeledningsevne

  Isodan har en varmeledningsevne, der ligger på 38 mW/m

 • Brand

  Isodan klassificeres som Euroklasse B –s2, d0 – ubrændbar.

 • Lydisolering

  Isodan har en lyddæmpende egenskab i kraft af dens særlige fiberstruktur og høje fladevægt.

Isover Insulsafe

ISOVER Insulsafe, er et mineraluldsprodukt, der er ideelt til udblæsning på lofter og i etageadskillelser og andre tørre konstruktioner i både nye og ældre huse.

Insulsafe har den egenskab, at den fylder konstruktionen helt ud og pakker rør, kabler og andre installationer godt ind. Isoleringen har optimale termiske og akustiske egenskaber – og fremragende dæknings- og indblæsningsegenskaber.

Produktcertifikat

ISOVER Granulat er produceret i henhold til den Europæiske produktstandard EN 13162 i henhold til byggelovgivningen. ISOVER Granulat er bioopløselig.

Egenskaber

 • Varmeledningsevne

  ISOVER Granulat har en varmeledningsevne, der ligger på mellem 38-42 mW/m

 • Brand

  ISOVER Granulat klassificeres som A2-s1, d0 – ubrændbar

Om Woodfiber

Woodfiber er træfiberisolering med høj isoleringseffekt, der optager og transporterer fugt, så fugtskader undgås. Den høje isoleringsevne, kombineret med fugttransport og nem anvendelse giver Woodfiber AIR en række stærke fordele set i forhold til andre gængse isoleringsmaterialer.

Indhent et tilbud

Tag fat i os og få en uforpligtende isoleringsvurdering