Neopixels

Neopixels er en ny anvanceret og miljøbevidst isoleringsform hvis resultat giver et fast lag isolering, som aldrig falder sammen og har mange gode egenskaber. ​

Neopixels er en ny og forbedret form for isoleringsperler. Perlerne er fladere og mere ovale end andre isoleringsperler, og dennes unikke sammensætning og form, går derfor bedre i indgreb med hinanden, og giver et holdbart og tæt resultat. Neopixels blæses ved hjælp af en speciel påfyldningspistol ind i muren. Indblæsningen foregår gennem små huller med en diameter på helt ned til 14 mm, hvilket betyder minimal skade på dit hus. Med Neopixels kan du ikke blot opnå gode besparelser, men også få en CO2 neutral hulmursisolering. Neopixels fungerer super til hulmursisolering og krybekælderisolering.

EGENSKABER

 ISOLERINGSEVNE

Har en fremragende isoleringsværdi på .033 W/m.K.

 FLAMMENHÆMMENDE

Brand- og flammehæmmende (brandklasse E)

 CO2 BESPARENDE

CO2 neutralt efter 2-3 måneder

PRODUKTCERTIFIKAT

Opdateres

Knauf – isolering til indblæsning i konstruktioner

Supafil Frame fra Knauf er et mineraluldsprodukt, der er ideelt til isolering af loftsrum, etageadskillelser og andre tørre konstruktioner i både nye og ældre huse.

Supafil Frame har den egenskab, at den fylder konstruktionen helt ud og pakker rør, kabler og andre installationer godt ind. Isoleringen har optimale termiske og akustiske egenskaber - og fremragende dæknings- og indblæsningsegenskaber.

EGENSKABER

 VARMELEDNINGSEVNE

Supafil Frame har en varmeledningsevne, der ligger mellem 0,033 – 0,042W/mK

 BRAND

Supafil Frame klassificeres som Euroclass A1 til EN ISO 13501-1

 LYDISOLERING

Supafil Frame har en fantastisk lydisolerende egenskab

PRODUKTCERTIFIKAT

Supafil Frame har fået guld-certifikat på indeklima af Laboratoriet Eurofins, som tester alle materialer og fødevarer. Supafil Frame er evalueret og testet for at overholde krav om sunde og bæredygtige produkter, og om produktet har nogen indvirkning på kvaliteten af indeluft.

Isoverisolering

ISOVER Granulat er et mineraluldsprodukt, der er ideelt til udblæsning på lofter og indblæsning i hulrum., etageadskillelser og andre tørre konstruktioner i både nye og ældre huse.

Supafil Frame har den egenskab, at den fylder konstruktionen helt ud og pakker rør, kabler og andre installationer godt ind. Isoleringen har optimale termiske og akustiske egenskaber - og fremragende dæknings- og indblæsningsegenskaber.

EGENSKABER

 VARMELEDNINGSEVNE

ISOVER Granulat har en varmeledningsevne, der ligger på mellem 38-42 mW/m

 BRAND

ISOVER Granulat klassificeres som A2-s1, d0 - ubrændbar

PRODUKTCERTIFIKAT

ISOVER Granulat er produceret i henhold til den Europæiske produktstandard EN 13162 i henhold til byggelovgivningen. ISOVER Granulat er bioopløselig.

ISODAN

 Isodan WarmFiber er bæredygtig og miljøvenlig papirisolering med optimale isoleringsegenskaber. 

WarmFiber er ideelt til isolering på lofter, etageadskillelser, indvendige vægge, skunke og i tagkonstruktioner. Indblæsning af WarmFiber papiruld giver en ensartet isolering, som effektivt lukker af for huller og åbninger, så man undgår kuldebroer eller utætheder i ejendommen. WarmFiber har samtidig lyddæmpende egenskaber som følge af densiteten i papirisoleringen. Det har store fordele i etageadskillelser og generelt i ejendomme med meget støj. ISODAN WarmFiber er et organisk cellulosemateriale, der optager og afgiver fugtighed i lighed med almindeligt træ. Materialets fugtregulerende egenskaber er en fordel for hele bygningskonstruktionen og giver samtidig et stabilt og behageligt indeklima.

EGENSKABER

 VARMELEDNINGSEVNE

Isodan har en varmeledningsevne, der ligger på 38 mW/m

 BRAND

Isodan klassificeres som Euroklasse B –s2, d0 - ubrændbar

 LYDISOLERING

Isodan har en lyddæmpende egenskab i kraft af dens særlige fiberstruktur og høje fladevægt

PRODUKTCERTIFIKAT

100% deklareret produktkontrol svarende til DIN EN ISO 9000/14000, DIN EN 15251 og REACH 1907/2006.