Loftisolering

Hvis loftet i dit hjem ikke er isoleret, kan det koste dig rigtig mange penge. Varme søger altid op, og når dit loft ikke er ordentligt isoleret, driver al varmen ud gennem loftet og taget.

Har du mindre end 250mm isolering på loftet, så kan det betale sig at efterisolere. Du får et bedre indeklima.
Du forbedrer også miljøet. En dårligt isoleret bolig bruger næsten tre gange så meget energi som en energivenlig bolig – og udleder dermed også tre gange så meget CO2.
Når det drejer sig om en loftisolering  er det en nem opgave. Undersøg, hvor meget loftisolering, der er i forvejen. Så finder vi ud af hvor meget det kan betale sige at efterisolere med i mm.
Er din dampspærre ok, kan man bruge glasuld, er dampspærren dårlig eller mangles helt, så anbefaler vi brugen af organiske materialer, papirisolering eller træfiber, da de begge kan optage fugt og afgive den igen.

Bestil gratis isoleringstjek

Ring T. 40 33 37 84 og aftal en dag, hvor vi kan komme ud og se på din bolig. Du får en gratis og uforpligtende vurdering af, hvordan du opnår den bedst mulige boligkomfort.

Fordele

  • Meget høj dækkeevne

    Vores isolering kommer ned i ALLE sprækker og dækker alle utilgængelige steder.

  • Miljøvenligt

    Du sparer penge med en energivenlig bolig, og du belaster ikke miljøet unødigt. Besparelsen i dine udgifter til forbrug mindsker også udledningen af CO2

  • Besparende

    Loftet dækker typisk hele boligens areal. Derfor er det en stor synder til høje energiudgifter.

Indhent et tilbud

Tag fat i os og få en uforpligtende isoleringsvurdering