Hvis loftet i dit hjem ikke er isoleret, kan det koste dig rigtig mange penge. Varme søger altid op, og når dit loft ikke er ordentligt isoleret, driver al varmen ud gennem loftet og taget.

Loftisolering

Isolering021_17

Det betaler sig at foretaget en efterisolering af loft. Du vil mærke forskellen med det samme - både i kraft af den højere temperatur, det dejlige indeklima og faldet på din energiregning.
Du forbedrer også miljøet. En dårligt isoleret bolig bruger næsten tre gange så meget energi som en energivenlig bolig - og udleder dermed også tre gange så meget CO2.
Hvis det drejer sig om en loftisolering af et loft med fri adgang, er det en nem opgave. Undersøg, hvor meget loftisolering, der er i forvejen. Så finder vi ud af, om det skal fjernes, eller om der kan lægges ny isolering ovenpå.
Ved efterisolering er det ofte ikke-brændbar papiruld af enten måtter eller granulat, som vi blæser ind på loftet, og som pakker sig om alle rør og installationer. ALT er dækket, når vi er færdige.
Isoleringsmaterialet blæses ind gennem et 100% lukket system, så der ikke er nogen form for spild og svineri. Du undgår altså at få isolering slæbt gennem hele huset og op på loftet – og indpakning og fraskæringer båret ud igen samme vej.

BESTIL GRATIS ISOLERINGSTJEK

Ring T. 40 33 37 84 og aftal en dag, hvor vi kommer ud og ser på dit hus. Så får du vores uforpligtende vurdering, hvordan du opnår den bedst mulige boligkomfort.

PRIS PÅ LOFTISOLERING

Brug prisberegneren på siden, for at få en idé om prisen på isoleringen.

Fordele

 MEGET HØJ DÆKKEEVNE

Vores isolering kommer ned i ALLE sprækker og dækker alle utilgængelige steder

 MILJØVENLIGT

Du sparer penge med en energivenlig bolig, og du belaster ikke miljøet unødigt. Besparelsen i dine udgifter til forbrug mindsker også udledningen af CO2

 BESPARENDE

Loftet dækker typisk hele boligens areal. Derfor er det en stor synder til høje energiudgifter

Beregner