Hulmursisolering

De fleste huse, der er bygget mellem 1900 og midten af halvfjerdserne, har ikke hulmursisolering.

I dag udgør opvarmning af de danske huse over halvdelen af det samlede energiforbrug i landet og er en betydelig udgift for den enkelte familie.

Isolering af hulmur er et nemt og enkelt indgreb. Man fylder hulmuren med isolering, ved at bore 25 mm huller i fugen, hvor igennem isoleringen indblæses. Omkostningerne ved hulmursisolering er forholdsvis lave – de begrænser sig til materialepris og udførelse.
Hulmursisolering af Haderslev IsoleringAlle huse skal energimærkes, når de skal sælges. Energimærkning viser klart og tydeligt hvor godt eller dårligt boligen er isoleret. Den viser, hvor stort varmeforbruget er, beregnet ud fra, hvor godt huset er isoleret. En velisoleret bolig vil selvfølgelig være nemmere at sælge end en dårligt isoleret.

 

isolering til hulmurTypisk vil varmetabet gennem en uisoleret ydervæg være på 60 – 180 kr. pr. m2 ydervæg. En typisk hulmursisolering vil dermed have tjent sig ind på 1-3 år afhængig af den valgte opvarmningsform.
Vi giver gerne et tilbud på din opgave. Kontakt os ved at klikke her, så modtager du et uforpligtende tilbud på isolering.