Hulmursisolering

Vil du spare penge på din varmeregning, have et bedre indeklima og mindske miljøbelastningen? Så er en hulmursisolering med Neopixels lige noget for dig!

En hulmursisolering sikrer, at dit hus er tæt og lunt, så de ikke dannes fugt på de indvendige vægge, som kan medføre sundhedsskadelig skimmelsvamp. Hulmursisolering mindsker desuden støjgener udefra, og du får mindre behov for at skrue op for varmen.
Hulmursisoleringen er et nemt og simpelt indgreb, der kun tager 3-4 timer for et almindeligt parcelhus. Der er altså ikke tale om et længerevarende forløb, der påvirker din hverdag. Vi er færdige, inden du kommer hjem fra arbejde, og vi gør, hvad vi kan for, at du slet ikke kan se, at vi har været der. For at opnå den bedste hulmursisolering anvender vi systemet Neopixels.
Neopixels er et patenteret produkt hvor vi som den udførende, skal overholde en del retnings linjer under indblæsningen, det er for at sikre at vi levere det vi lover.

Bestil gratis isoleringstjek

Ring T. 40 33 37 84 og aftal en dag, hvor vi kan komme ud og se på din bolig. Du får en gratis og uforpligtende vurdering af, hvordan du opnår den bedst mulige boligkomfort.

Fordele

  • Mindsker støjgener

    Ved isolering af hulmuren begrænses udefrakommende lyde i at trænge ind i huset.

  • Hurtigt og billigt

    Isolering af hulmure klares ved et simpelt indgreb, som giver en hurtig og god isolering.

  • Miljøvenligt

    Udover at spare penge med en energivenlig bolig, belaster du ikke miljøet unødigt. Besparelsen mindsker også din udledning af CO2.

Indhent et tilbud

Tag fat i os og få en uforpligtende isoleringsvurdering