Isolering af etageadskillelse

Isolering af etageadskillelse

En af de væsentligste årsager til træk og kolde gulve er dårlig isolering af etageadskillelsen mellem kælder og stueplan – og mellem stueplan og 1.plan.

Udbyttet af at isolere sin etageadskillelse, er størst på komfort siden, selvfølgelig mister man varme hvis der er træk i bjælkelaget, men kolde fødder har nu aldrig været et hit ! Du får et bedre indeklima med lunere gulve uden træk om fødderne – og en kontant og behagelig rumtemperatur. Kulden fra en kold kælder trækker ikke længere op gennem gulvet i stueplan. Varmen stiger ikke længere op på 1. salen, hvor der måske ikke er brug for den. Og gulvene på 1. salen bliver lunere og uden den træk, der ellers typisk kommer ind fra skunke. Isolering af etageadskillelse har også en lyddæmpende effekt. Det mærker du fx, når børneværelserne ligger på 1. salen over din stue.

Bestil gratis isoleringstjek

Ring T. 40 33 37 84 og aftal en dag, hvor vi kan komme ud og se på din bolig. Du får en gratis og uforpligtende vurdering af, hvordan du opnår den bedst mulige boligkomfort.

Indhent et tilbud

Tag fat i os og få en uforpligtende isoleringsvurdering