En af de væsentligste årsager til træk og kolde gulve er dårlig isolering af etageadskillelsen mellem kælder og stueplan – og mellem stueplan og 1.plan.

Fordele

 MINDRE VARMETAB

En godt isoleret etageadskillelse giver varmere gulve, mindre træk og bedre varmeflow

 STOR LYDREDUKTION OG TRINLYDSDÆMNING

Isolering af etageadskillelse har en mærkbart støjdæmpende effekt

 ØGET EJENDOMSVÆRDI

Bedre økonomi med lavere varmeregning og en investering, der er tjent hjem på 2-3 år. Du sikrer også mindre udledning af CO2

Isolering af etageadskillelse

Isolering021_17Udbyttet af at isolere din etageadskillelse taler for sig selv: Du får et MARKANT bedre indeklima med lunere gulve uden træk om fødderne – og en kontant og behagelig rumtemperatur. Kulden fra en kold kælder trækker ikke længere op gennem gulvet i stueplan. Varmen stiger ikke længere op på 1. plan, hvor der måske ikke er brug for den. Og gulvene på 1. plan bliver lunere og uden den træk, der ellers typisk kommer ind fra skunke. Isolering af etageadskillelse har også en lyddæmpende effekt. Det mærker du fx, når børneværelserne ligger på 1. plan over din stue. Nu får du en helt anden ro.

BESTIL GRATIS ISOLERINGSTJEK

Ring T. 40 33 37 84 og aftal en dag, hvor vi kommer ud og ser på dit hus. Så får du vores uforpligtende vurdering, hvordan du opnår den bedst mulige boligkomfort.

PRIS PÅ EFTERISOLERING

Brug prisberegneren på siden, for at få en idé om prisen på isoleringen.