Hulmursisolering

 

Hvis du mener, at din energi regninger virker mistænkeligt høje, er det muligt, at du har brug for en hulmursisolering. Hvis du får foretaget en isolering af hulmur, sørger du for at huset er tæt, så kulden og fugten ikke sætter sig i taget eller væggene og fører til sundheds skadelig skimmel svamp. Du vil med en hulmursisolering dermed også mindske støjgener udefra og ikke mindst dine varme regninger, da der bliver mindre behov for at konstant at skrue op for varmen. Hvis dit hus er bygget mellem 1900-1970 har du højst sandsynligt brug for en hulmurisolering.

Hvad er hulmurs isolering?

En hulmurs isolering – eller en hulrumsisolering, som det også bliver kaldt – er udført helt overordnet ved, at man puster isolerings materiale ind i gennem husmurenes furer. Materialet vil hermed tætne murene, så de ikke bliver kolde. Det er et meget nemt og simpelt indgreb, som dog bør udføres af et professionelt isoleringsfirma.
Der er flere forskellige måder at hulmure isolere dit hus på, blandt andet kan det gøre ved hjælp af papiruld og flamingo. Det varierer fra hus til hus, og efter dine behov, hvad den rette metode er, så det er også en god ide at få en rådgiver til at kigge på huset, inden du får udført efterisolering af hulmur.

Hulmursisolering priser

Eftersom alle huse er forskellige, kan det ikke præcist siges, hvor meget en hulmur isolering vil koste dig. Jo større huset er og jo mindre isoleret det er, jo dyrere bliver det naturligvis. Du kan dog være sikker på, at det er en fornuftig investering, som vil tjene sig selv hjem igen. Med en efterisolering af hulmur vil du kunne spare op til flere hundrede kroner om året i varme regninger.
Kontakt os på tlf 40 33 37 84 og få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering.

 

Hulmursisolering