Vil du spare penge på din varmeregning, have et bedre indeklima og mindske miljøbelastningen? Så er en hulmursisolering med Neopixels lige noget for dig!

Hulmursisolering

Isolering

En hulmursisolering sikrer, at dit hus er tæt og lunt, så de ikke dannes fugt på de indvendige vægge, som kan medføre sundhedsskadelig skimmelsvamp. Hulmursisolering mindsker desuden støjgener udefra, og du får mindre behov for at skrue op for varmen.
Hulmursisoleringen er et nemt og simpelt indgreb, der kun tager 3-4 timer for et almindeligt parcelhus. Der er altså ikke tale om et længerevarende forløb, der påvirker din hverdag. Vi er færdige, inden du kommer hjem fra arbejde, og vi gør, hvad vi kan for, at du slet ikke kan se, at vi har været der. For at opnå den bedste hulmursisolering anvender vi systemet Neopixels.
.

ISOLERING MED NEOPIXELS

Isoleringssystemet Neopixels er et avanceret og miljøbevidst system specielt udviklet til hulmursisolering. Med Neopixels kan du ikke blot opnå gode besparelser, men også få en CO2 neutral hulmursisolering med lav lambdaværdi og en brandklasse E godkendelse samt 25 års garanti på isoleringsværdien. Neopixels anvender Neopor perler og Neofixx bindemiddel, som tilsammen skaber et holdbart og tæt resultat, der sikrer en optimal luftfugtighed og er miljøbevidst, da det i løbet af to til tre måneder vil være CO2 neutralt. Tætheden opnås ved perlernes unikke form, som sammen med bindemidlet skaber en præcision, som gør, at vi kan hulmursisolere gennem huller med en diameter helt ned til 14 mm, hvilket betyder minimal skade på dit hus.
Med Haderslev isolering er du altid sikker på et veludført arbejde og med din nye hulmursisolering kan du glæde dig til en billigere varmeregning og et godt indeklima uden skimmelsvamp o. lign.

BESTIL GRATIS ISOLERINGSTJEK

Ring T. 40 33 37 84 og aftal en dag, hvor vi kan komme ud og se på din bolig. Du får en gratis og uforpligtende vurdering af, hvordan du opnår den bedst mulige boligkomfort.

PRIS PÅ HULMURSISOLERING

Brug prisberegneren øverst på siden - så får du løbet af få minutter en idé om, hvad det vil koste at hulmursisolere dit hus.

Fordele

 MINDSKER STØJGENER

Ved isolering af hulmuren begrænses udefrakommende lyde i at trænge ind i huset

 HURTIGT OG BILLIGT

Isolering af hulmure klares ved et simpelt indgreb, som giver en hurtig og god isolering

 MILJØVENLIGT

Udover at spare penge med en energivenlig bolig, belaster du ikke miljøet unødigt. Besparelsen mindsker også din udledning af CO2.

Beregner