Isolering af vægge

En af de største grunde til træk i boligen har dårlig væg isolering. Hvis du vil undgå træk, som kan føre til kolde vægge og skimmelsvamp, er det altså en god ide at få foretaget isolering af væg. Der er rigtig mange gode grunde til at vælge at efterisolere væggene. Ud over, at du slipper for træk fra de utætte vægge og den tilhørende skimmelsvamp, slipper du også for kuldestrålin og kuldenedfald fra de kolde overflader. Desuden sparer du på energien og samtidig på CO2-udslippet fra din bolig.
Det er især oplagt at isolere væggene, hvis boligen har en hulmur, som ikke allerede er isoleret. Denne form for hulmursisolering er billig og nem, og er derfor et godt sted at starte, hvis du er i gang med at isolere din bolig.

Når du får foretaget isolering af væg

Der er nogle få ting, som kan hjælpe dig på vej, hvis du gerne vil have isoleret dine vægge. Du kan selv forsøge at finde ud af, hvor der mangler isolering, eller du kan få hjælp. Hvis du selv har mod på det, kan du muligvis på boligens papirer finde oplysninger om boligens efterisolering. Du kan også vælge at få taget et foto af væggene med et termografi kamera. Dette kan vise de steder, hvor der trænger varme ud gennem væggene på grund af mangel på isolering.
Du kan også vælge at få hjælp. Hos Haderslev Isolering kan vi rådgive dig omkring de områder af boligens vægge, som trænger til at blive efterisoleret.

Pris væg isolering

Du kan væge at spare endnu mere på varmen, hvis du ud over at få foretaget en hulmursisolering i væggene også får isoleret væggene ude fra. Det er en noget dyrere løsning, og der vil derfor være en højere pris væg isolering. Det er dog en pris, som du selv må opveje mod resultatet, som vil være tætte vægge, mindre energi udgifter og en konstant temperatur i hjemmet.
Hvis du vil vide præcis, hvor meget du kommer til at spare ved at få foretaget en væg isolering, så kontakt Haderslev Isolering og få et godt tilbud.