Tilskud isolering

Det er vigtigt at få isoleret sit hjem, men det kan være en stor udgift. Fortvivl dog ikke! Du har mulighed for at få tilskud til hulmursisolering af forskellige danske energiselskaber. Det er nemlig blevet vedtaget, at hvis du foretager en energi besparende forbedring på dit hjem, vil energiselskaber give dig et kontant beløb, hvis de må indberette den energi, du sparer, til Energistyrelsen. Du kan altså få tilskud til isolering, fordi selskaberne vil belønne de bolig ejere, som har til sinde at spare på energien. Det er en rigtig god situation, da vi alle er interesserede i at begrænse forbruget af energi af hensyn til miljøet.

Hvor meget får du i tilskud til isolering?

Det er helt individuelt fra boligejer til boligejer, hvor meget de vil få i tilskud til isolering af hus. Det kommer an på antallet af de kilowatt timer, som bliver sparet på energi forbedringen. Det vil altså sige, at jo større energi forbedring der er, des højere tilskud til isolering.
Der er dog nogle regler i denne forbindelse, som skal overholdes for, at du kan modtage tilskud til efterisolering. Du kan kun modtage tilskud én gang, og du kan i denne forbindelse kun gøre brug af et enkelt energiselskab. Du skal nødvendigvis også gøre brug af dit energiselskab ydelser for at blive berettiget til at modtaget tilskuddet. Det betyder, at du skal have en aftale i hus med et selskab, før du får foretaget isoleringen. Kun sådan kan du modtage tilskud til isolering af hus.

Sådan får du tilskud til isolering af hus

Du må allerførst undersøge, hvilke tiltag, du kan foretage på dig hus, som vil resultere i det mest energi sparende resultat. I denne forbindelse er det en god ide at tage imod faglig rådgivning fra dit energi selskab. I denne forbindelse er det også nødvendigt, at du sammenfatter et regnskab, som viser din forventede energi besparelse. Du skal kunne dokumentere din besparelse for at modtage tilskud til isolering.
Kontakt os for at få en aftale omkring tilskud til hulmursisolering. Du kan få op til 6000 kr i tilskud for din energi besparelse. Vi klarer ansøgningen.