Neopixels Isolering

Hos Haderslev Isolering fokuserer vi på at finde miljøbevidste løsninger, som samtidig giver det bedste og mest optimale resultat for vores kunder. Derfor er vi også meget stolte af at kunne kalde os godkendte Neopixels isolatører. Isoleringssystemet Neopixels er et avanceret og miljøbevidst system specielt udviklet til hulmursisolering og isolering af krybekældre og etager. Med dette system kan vores kunder ikke blot opnå gode besparelser men også få en CO2 neutral isolering med lav lambdaværdi og en brandklasse E godkendelse, som er den højeste placering på markedet inden for polystyren. Vælger man dette system, får man desuden hele 25 års garanti på isoleringsværdien.
Er du interesseret i at høre mere om dette system eller få et uforpligtende tilbud, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi varetager både store og små opgaver for private og erhverv i hele Danmark.

Systemet Neopixels

For at opnå det bedste isoleringsresultat anvender Neopixels systemet Neopor perler og Neofixx bindemiddel, som til sammen skaber et holdbart og tæt resultat, der sikrer en optimal luftfugtighed og er miljøbevidst, da det i løbet af to til tre måneder vil være CO2 neutralt. På denne måde sikres et godt indeklima uden skimmelsvamp og andre uønskede tilstande.

Neopor grafitperler

Neopor grafitperler har en helt unik form i forhold til andre perler, som fx EPS-perler, da de er ovale og flade. Ved at have denne form, vil perlerne gå i meget bedre indgreb med hinanden og på denne måde skabe en større tæthed. Materialet sikrer desuden en isoleringsværdistigning på 20% pga. det optimerede grafitindhold.

Neofixx bindemiddel

Neofixx er et vandbaseret bindemiddel udviklet på laboratoriet hos Neopixels PH Insulation i Holland. Bindemidlet sikrer en stabil isolering, da det fungerer som en solid forbindelse mellem alle Neopor perlerne. Ved tilsætningen indblæses der med en patenteret påfyldningspistol ved højt tryk. Dette resulterer i en præcision, som gør, at vi kan isolere gennem huller med en diameter på helt ned til 14 mm.

Hulmursisolering